popieram, VR6 pasowałby tu lepiej ale wyszło jak wyszło więc idę w wizualkę
teraz po sobotnim spotkaniu z laguna II czeka mnie blacharka i malowanie auta
jutro przyjezdza rzeczoznawca, więc na dniach zapadnie decyzja w co będzie inwestowane
co do samych Monoblocków, to już dużo aut widziałem na tych kołach
nie mowcie mi ze 2.0 w golfie jest fajne bo nie jest
Strasznie czesto tutaj temat zbacza na bezsensowne pieprzenie. Fajność to pojecie względne. Dla jednego VR6 a dla innego TDI będzie fajne. Na pewno GTI jest fajniejsze od 1.8 i w chój fajniejsze od 1.6 i 1.4
W MKIII nie było 2.3 V5
2.0 abf , który robi Vr'a i moj 115 który idealnie pasuje pod lpg i służy na lata
Dopieszczaj i dbaj ,a i tak tam nie było 2.3 ale ja nie pisałem ze były tam wkładane ,a kto kogo robi tez słyszałem (ale daleko za soba) ,aha jak masz instalacje elektryczna od vw to podeslij jak bys mogł ,chodzi o skrzynke bezpieczników i cała reszte .
Dopieszczaj i dbaj ,a i tak tam nie było 2.3 ale ja nie pisałem ze były tam wkładane ,a kto kogo robi tez słyszałem (ale daleko za soba) ,aha jak masz instalacje elektryczna od vw to podeslij jak bys mogł ,chodzi o skrzynke bezpieczników i cała reszte .
ale co mam podeslac? foto bezpiecznikow, instalacji czy o co chodzi?
bo instalacji ani wiazek w garazu nie mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum