Moje marzenie już spełnione...
Auto odkupione od 1 właściciela...Zakupił za 352tyś złotych... A teraz mój za 30tyś zł z rejestracja
Mój znachor mi autko nagrał i z pomocą chłopaków z ASO zakupiony Gość zamówił sobie W222
, a jego żonka odebrała teraz najnowszego ML-a Więc siana mają na autach też nie oszczędzali
, mam faktór że mieszkanie można kupić za tą sumę
Przebieg udokumentowany, wszystkie naprawy ASO Zabrze, drugiego takiego auta nie znajdzie się
Autko po dużym serwisie, świece,wszystkie płyny,klocki i inne duperele...
Jazda tym cudo na kółkach
Wypasu nie wypisuje bo dużooooo tego
Silnik 3199cm3 więc trzeci wóz z tym samym motorem
Jak na tak ciężki wóz 8sekund do setki 245km/h jechaliśmy bak 100 litrów... dobrze bo te standardowe 62 litry
Spalanie podobnie jak w okularach, ale jazda tym to miód malina zawieszenie nie czuć że jedzie to lata ...
Od jutra zabieram się za glinkowanie+wosk... czyszczenie wnętrza... choć w ASO to zrobili
Nagłośnienia nie zmieniam gra fenomenalnie, subwoofer w półce uzupełnia dolne pasmo
Alumy muszę kupić jakieś ładne na lato
Tak dla smaku 2 zdjęcia
_________________ przedni napęd dla dziewczynek (Oo=*=oO)
Posiadane auto: Czarna Pantera
Imię: Jureczek
Wiek: 56 Dołączył: 09 Sty 2013 Posty: 3760 Skąd: Najstarsze miasto w Polsce
Piwa: 81/64
Wysłany: 28 Listopad 2013, 19:52
Całkiem ładniutki dupowozik
Bezawaryjności życzę
Ja takiego se nie kupie Merce i BMW odpadają w przedbiegach
W mojej rodzinie tych marek się nie uznaje
Posiadane auto: zapierdalam fiatem
Imię: Krzysiek
Piwa: 39/33
Wysłany: 29 Listopad 2013, 17:13
Damian86 W210, jak go kurwa rano odpali to jest szał,wszystkie psy na wsi milkną a koty kurwa w trans wpadają i tyłem chodzą ,kury kurwa przestaja znosić jajka,jutro jebne fote,ładny huj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum