Poprzedni temat «» Następny temat
Jaką masz temp. komputera
Autor Wiadomość
davidstm1 

Posiadane auto: Peugeot 406 1.8 16v
Imię: Dawid
Wiek: 25
Dołączył: 15 Kwi 2013
Posty: 93
Skąd: Sztum
Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 16 Kwiecień 2013, 20:04   

Nie jest źle. Po 80 mają i wszystko lata bez problemu. Ja osobiście mam do 36 stopni.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
DriF 
Bierz Samsunga


Imię: Roberto
Wiek: 39
Dołączył: 17 Maj 2012
Posty: 1288
Skąd: Czeladź
Piwa: 68/57
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 15:11   



Zastanawia mnie to Dlaczego Procek jest tak obciążony skoro tylko Forum jest
Odpalone w menu start programy ładowane podczas uruchamiania systemu zostały
po wyłanczane ;)
_________________
Pinki " Jagi " czyli Daewoo Nubira

na nic sprzętu kupa jak z wapera :dupa
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Seba 
Szef


Posiadane auto: Focus 1,8 TURBO :P
Imię: Sebastian
Wiek: 37
Dołączył: 27 Lis 2011
Posty: 1681
Skąd: Katowice
Piwa: 36/197
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 16:04   

uuuu bankowo coś siedzi :O :O
_________________



Mateklobez napisał:
Precyzuję: można pisać o wszystkim o czym się chce, abyśmy się nie obrażali wzajemnie.


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
davidstm1 

Posiadane auto: Peugeot 406 1.8 16v
Imię: Dawid
Wiek: 25
Dołączył: 15 Kwi 2013
Posty: 93
Skąd: Sztum
Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 17:01   

A sprawdzales co w procesach jest ?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
driver98 


Posiadane auto: MDO 97 r.
Imię: Roman
Wiek: 51
Dołączył: 24 Mar 2013
Posty: 228
Skąd: Chorzów
Piwa: 2/19
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 18:11   

a to moja
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Hex 
ABLC4


Posiadane auto: ESCOS / FRS
Imię: Hex
Wiek: 36
Dołączył: 25 Lut 2012
Posty: 1635
Skąd: Gdańsk
Piwa: 111/65
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 18:15   

driver98, Jest spoko, tak niska że nie widać :lol:
_________________
Ford gówno wort
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Mateklobez 


Posiadane auto: Cytrynka
Imię: Mateusz
Wiek: 32
Dołączył: 25 Lis 2011
Posty: 4155
Skąd: Łobez / Rees
Piwa: 135/182
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 18:52   

Roman, po wejściu w Core Temp masz Narzędzia -> Zrzut ekranu, lub po porostu wciśnij F9 i nie musisz fotografować monitora :)
_________________
*Escort Turnier Ghia 1.8 TD 1999
*E-klasa Avantgarde 2.2 D 1998
*Cordoba Vario GT 1.9 TDi AFN 1999
*Laguna GrandTour 3.0 V6 Initiale Paris 2001
>>C4 Picasso 2.0 16V 2007
>>Escort MK7 htb 1996
 Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
driver98
driver98 


Posiadane auto: MDO 97 r.
Imię: Roman
Wiek: 51
Dołączył: 24 Mar 2013
Posty: 228
Skąd: Chorzów
Piwa: 2/19
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 19:05   

Mateklobez, dzięki,a właśnie nad tym kombinowalem :P
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
driver98 


Posiadane auto: MDO 97 r.
Imię: Roman
Wiek: 51
Dołączył: 24 Mar 2013
Posty: 228
Skąd: Chorzów
Piwa: 2/19
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 19:09   

:D
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
driver98 


Posiadane auto: MDO 97 r.
Imię: Roman
Wiek: 51
Dołączył: 24 Mar 2013
Posty: 228
Skąd: Chorzów
Piwa: 2/19
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 19:46   

Mateklobez, :piwo żuberkiem :D
_________________
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
DriF 
Bierz Samsunga


Imię: Roberto
Wiek: 39
Dołączył: 17 Maj 2012
Posty: 1288
Skąd: Czeladź
Piwa: 68/57
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 19:52   



i ciul wie o co biega :O



Qwa żebym wiedział co jest i co wyłączyć żeby nie obciążać tak Procek ;)
_________________
Pinki " Jagi " czyli Daewoo Nubira

na nic sprzętu kupa jak z wapera :dupa
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
nonam 


Imię: Mateusz
Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 329
Skąd: Kalisz
Piwa: 5/2
Wysłany: 19 Kwiecień 2013, 21:01   

DriF, a sprawdź w procesach czy nie wisi Ci updater, jeśli tak to go wyłącz, ja zauważyłem że jeśli u mnie się włączy to drastycznie podskakuje do góry zużycie procka, nawet do 50%, po jego wyłączeniu jak odpalone mam tylko forum to max 2-3% żre.
_________________
Były:
☞ Fiat 126p x2
☞ Hyundai S-coupe 1.5
☞ Ford Escort RS2000
☞ Opel Omega B 2.0
☞ Ford Cougar 2.5

Jest:
☞ Fiat Punto 2FL 1.2
☞ Ford Escort kombi 1.6
☞ Renault Clio I 1.4
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Seba 
Szef


Posiadane auto: Focus 1,8 TURBO :P
Imię: Sebastian
Wiek: 37
Dołączył: 27 Lis 2011
Posty: 1681
Skąd: Katowice
Piwa: 36/197
Wysłany: 20 Kwiecień 2013, 08:22   

zaznacz zerby pokazywało od najwiekszego wykorzytywania pamięci !
i wyłącz firefoksa i pokaz taki scren
_________________



Mateklobez napisał:
Precyzuję: można pisać o wszystkim o czym się chce, abyśmy się nie obrażali wzajemnie.


Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
DriF 
Bierz Samsunga


Imię: Roberto
Wiek: 39
Dołączył: 17 Maj 2012
Posty: 1288
Skąd: Czeladź
Piwa: 68/57
Wysłany: 20 Kwiecień 2013, 19:39   

Mój Stacjonarny , w centrum Dowodzenia :d







_________________
Pinki " Jagi " czyli Daewoo Nubira

na nic sprzętu kupa jak z wapera :dupa
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
davidstm1 

Posiadane auto: Peugeot 406 1.8 16v
Imię: Dawid
Wiek: 25
Dołączył: 15 Kwi 2013
Posty: 93
Skąd: Sztum
Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 20 Kwiecień 2013, 20:21   

Firefox strasznie dużo bierze. Ale swoj udzial ma tezz gg. Dużo mniej bierze aqq bo do 20 miejwiecej.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group.
motospamerzy.pl by narloch.eu.

UP
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 14