Czytałem dzisiaj post nonama na FETP na sb jak to mu oc podskoczyło o 100%
i zaciekawiony wyliczyłem se na nowo składkę OC
i co ?? i huj mnie strzelił !!!!!
2 lata temu płaciłem 412 zeta
w tym roku w sierpniu płaciłem 520
a na dzień dzisiejszy wyliczyli mi składkę na 838 zeta !
czy ich już całkiem popierdoliło ???
kurwa rozummiem z 10-20 % ok cwaniaki i te sprawy typu 500+
ale kurwa o ponad 100% zeby składka podrożała ?
To tera się pochwalcie jak wam wyjabało składki do góry
robimy ranking :
1 seba 838
Posiadane auto: Czarna Pantera
Imię: Jureczek
Wiek: 57 Dołączył: 09 Sty 2013 Posty: 3813 Skąd: Najstarsze miasto w Polsce
Piwa: 82/56
Wysłany: 18 Listopad 2016, 19:50
te kurwy robią wszystko , żeby ludziska kupowali nowe wozy z salonu
Żaden jołop nie wpadnie na to , że kierowcy będą skręcać wozy na druty i kleić plastrami a nie kupią nowego woza bo ponad 80 % społeczeństwa na to po prostu nie stać
Za lagune 590 z 310 , audi a3 890 z 420 , audi 80 880 z 360 , az sie kurwa boje ile beda chcieli za Esa , prawdopodobnie bedzie jezdzil na niemieckich blachach , musze tylko ogarnac papiery z centrum treningowe na rolkach.
te kurwy robią wszystko , żeby ludziska kupowali nowe wozy z salonu
Żaden jołop nie wpadnie na to , że kierowcy będą skręcać wozy na druty i kleić plastrami a nie kupią nowego woza bo ponad 80 % społeczeństwa na to po prostu nie stać
Posiadane auto: Czarna Pantera
Imię: Jureczek
Wiek: 57 Dołączył: 09 Sty 2013 Posty: 3813 Skąd: Najstarsze miasto w Polsce
Piwa: 82/56
Wysłany: 21 Listopad 2016, 19:26
Przysłali mi oferte przedłużenia umowy - do zapłaty 811 zł
W ubiegłym roku płaciłem 540 zł
Nie jest tragicznie - Mateusz przy Mundło z silnikiem 1800 ccm ma do zapłaty 930 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum